Hét játékosunk osztozott a gólokon.

Női labdarúgás, NBI, alapszakasz, 4. forduló
Szekszárdi WFC 0-7 (0-2) Ferencváros
Gólok: Bradic, Csányi, Fishley, Nagy, Pusztai, Szabó, Vágó

Beszámoló: Fradi.hu

Barti – Demeter (Ott, 68.), Csigi, Papp L. (Pusztai, 46.) – Fenyvesi – Csányi, Németh D. (Nagy V., 68.) – Barker (Czellér, 46.), Vágó, Szabó V. – Fishley (Bradic, 46.)

Női labdarúgás, felkészülési találkozó
Gibraltár 0-12 (0-7) Magyarország
Fradista gólok: Fenyvesi, Pusztai, Vágó

Bíró (Pongrácz, 46.) – Szabó (Németh, 46.) Turányi, Kovács, Nagy (Csiki, 46.) – Vida, Fenyvesi (Mayer, 46.), Pusztai, Zeller – Vágó (Pápai, 46.), Csány (Papp, 46.)

Beszámoló: MLSZ

Margret Kratz

Természetesen egy 12-0-s győzelem után egy edző mindig elégedett. A gibraltári csapat nem volt túlságosan erős, de azért meg kellett szerezni azokat a gólokat ellene. Az első félidőben a szokásos kezdőcsapat játszott, a szünetben hatot cseréltünk, így a második játékrészben a valaha volt legfiatalabb összeállításban játszott a csapat. Tíz százszázalékos helyzetet alakítottak ki a lányok, és ezekből ötöt gólra is váltottak. Megmutatták, hogy tudnak kombinatívan játszani, a pálya közepén és a széleken egyaránt. A tapasztaltabb csapat tehát hét gólt szerzett, a fiatalok ötöt, így az előbbiek nyertek ebben a párharcban. A viccet félretéve, a fiatalok egyértelműen megmutatták, hogy számolni kell velük. Emiatt különösen elégedett vagyok. Ne feledkezzünk meg a három debütálónkról sem. Ezek a lépések egyértelmű jelei a csapat folyamatos fejlődésének.