Labdarúgó csapatunk mestere hazája sajtójában nyilatkozott.

Azt szokták mondani, hogy a szurkolósereg a tizenkettedik játékos, most csütörtökön viszont a tizenegyedik játékosunk volt, hisz a 15. perctől tíz emberrel játszottunk. Vasárnap már meccsünk is van a Kisvárda ellen, amelyik az egyik fő riválisunk a bajnokságban. Most nincs idő nagy beszélgetésekre [a kiállításról Eldar Civiccsel]. Persze nem számoltunk a korai pirossal, de büszke vagyok a csapatra, nem rettentek meg és a terv szerint folytatták a játékot a török bajnok ellen. Két gólt is szereztek az első félidőben már emberhátrányban. A szünet után nőtt a nyomás, főleg mert a törökök bevetették Hamsíkot és Yazicit. Voltak gólszerzési lehetőségeik, de Dibusz nagyszerűen védett. A srácok remekül védekeztek, míg kontrákból rendszeresen veszélyeztettünk.

A kispadról nem tudtuk, hogy mi történt [Yazici meg nem adott góljánál]. Csak azt láttuk, hogy a hálónkban kötött ki a labda. De tudtuk, hogy a VAR ilyenkor mindenképp megvizsgálja a gólt, így vártuk a bírói döntést, szerencsére az nekünk kedvezett.

[Besicet] rég ismerem, már a Dinamónál is meg akartam szerezni. Egy nagyon erős focista, nem véletlenül volt az Everton játékosa. Amikor a Ferencvároshoz érkeztünk, Besic már itt volt, de nem volt a legjobb állapotban. Beszélgettünk néhányszor, adtam időt, hogy optimális állapotba kerüljön. Örülök, hogy nem tévedtünk.

Most még a Kisvárdát elemezzük, hisz vasárnap velük mérkőzünk. Aztán persze részletesen kielemezzük a Monacót is. Jó lesz találkozni Szasa Golovinnal. Tudjuk, hogy ő az egyik vezéregyéniségük, így részletesen bemutatjuk majd.

Sztanyiszlav Csercseszov