Európa-bajnoki meccset játszik a férfi vízilabda válogatott. Hajrá, magyarok!

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Német Toni

Tegnap még egy kicsit a montenegrói meccs hangulatában voltunk este, arról beszélgettünk, meg, ugye, megnéztük a spanyolok meccsét és a horvátokét. Majd ma kicsit elkezdek én is gondolkodni ezen a spanyol meccsen, de szerintem az a jó, hogy mindent tudunk róluk. Mármint: fel vagyunk készülve. nem nagyon tudnak újat mutatni, nekünk kell az ő taktikájukra most megoldást találnunk.

Varga Zsolt

Nagyon nagy öröm, hogy bejutottunk a négy közé, hiszen ez újjáépülő, még nem összeszokott csapat. Az akarat és a szív dominált a negyeddöntőben, azért nyertük meg azt a mérkőzést, mert úgy álltunk hozzá, hogy a falon is átmegyünk. Nem lepődtem meg, hogy a másik ágról a spanyolokat kaptuk, szerintem jelenleg az övék az egyik, ha nem a legjobb csapat. Minden meccsbe úgy megyünk bele, hogy nyerni akarunk, nyilván ahogy a vége felé haladunk, egyre nehezebb ellenfelek következnek. A spanyolok összeszokottak, gyorsak, és most nyertek világbajnokságot, tehát nagy önbizalommal játszhatnak. Ezzel együtt az Eb előtt megismertük őket, és láttuk, hogy vannak gyenge pontjaik. Felkészülünk belőlük, készen állunk az elődöntőre.

NSO, VLV