A SportRádióban beszélgettek clubunk Európa-bajnok úszójával.

Az MKB Bank vezetése úgy döntött, Mihályvári-Farkas Viktóriát külön jutalomban részesíti a remekül sikerült Eb-szereplés után. Az FTC úszójának dr. Barna Zsolt, az MKB elnök-vezérigazgatója, valamint Puskás András, a Magyar Bankholding elnöki főtanácsadója személyesen gratulált

Tavasszal indult a közös kapcsolat az MKB Bank és az FTC között, talán nem is gondoltuk, hogy ilyen hamar már eredményekről és sikerekről számolhatunk be – mondta dr. Barna Zsolt, az MKB Bank elnök-vezérigazgatója. – Viktória Eb-győzelme is azt mutatja, megéri hinni és bízni a fiatalokban, hiszen az ő támogatásukkal igazi példaképeket jutalmazunk, akik a sportpályán és azon kívül is megérdemlik, hogy figyeljünk rájuk.

Mihályvári-Farkas Viktória azt mondta, ilyen sikerek és elismerések után egy kicsit könnyebb lesz újra edzésbe állni.

A római Európa-bajnokság után sikerült pár hetet pihennem, de csütörtökön újrakezdjük az edzéseket. Nem lesz egyszerű, de az Eb-siker nagy lökést ad nekem, és ez az elismerés is. Jó érzés, hogy én is bizonyíthattam és nagyon köszönöm ezt a különdíjat. Az edzőmnek, a csapatnak és a klubnak pedig azt, hogy támogattak és mellettem álltak.

Köszönjük az MKB Banknak, hogy gondoltak a Ferencvárosi Torna Clubra, hogy együttműködnek egyesületünkkel és, hogy a támogatott sportolóink mindennapjait megkönnyítik – mondta Nyíri Zoltán, az FTC ügyvezető alelnöke. – Mihályvári-Farkas Viktória gyönyörű Eb-győzelme a bizonyíték arra, hogy sok munkával, akarattal, hittel, minden csúcs elérhető. Büszkék vagyunk rá, és arra az eredményre, amit elért.

Fradi.hu