Eredményesen szerepelt clubunk kenusa.

28 éves versenyzőnk s kenu egyesek 1000 méteres döntőjében állt rajthoz, ahol Kisbán Zsófiát és Takács Kincsőt – előbbit egy másodperccel – megelőzve nyert magyar bajnoki címet. A futam után így nyilatkozott:

Az előfutamban szembeszél volt, az jobban esett, mint a döntő – kezdte magyar bajnokunk. – Fullasztó volt az idő, de a jobboldalról érkező szél is megnehezítette a feladatomat. A végén éreztem, hogy Zsófi jön, próbáltam egy jó befejezést csinálni, de készülve a párosra, úgy voltam vele, hogy ameddig lehet, tartalékolok az erőmből – mondta Balla Virág.

Az egyéni futam után a kenu kettesek 1000-es döntője következett versenyzőnknek, ahol Molnár Rebekával karöltve magabiztosan nyerték a szám fináléját. A bronzérem is ferencvárosi sportoló nyakába került ezen a távon, Kőhalmi Helga Szidónia a BKV-t erősítő Horton Cassandrával párban a harmadik helyen zárt.

C1 és C2 500 méteren – utóbbin Takács Kincsővel párban – megnyerte a magyar bajnoki címet, majd 200-on egyéniben ezüstérmes lett, Takáccsal viszont megnyerte a párost.

Klubunk másik versenyzője, Kőhalmi Helga Szidónia C2 500 és 200 méteren egyaránt a második helyen zárt párjával, Horton Cassandrával.

Balla Virág így öt arannyal és egy ezüsttel, míg Kőhalmi Helga két második és egy harmadik helyezéssel zárta a Magyar Bajnokságot.

Fradi.hu