Hokisaink elkezdik a szezonbelépők árusítását – jövőhét hétfőn pedig szurkolói ankétot is tartanak.

Férfi jégkorong, 2022/2023-as szezon

Bérlet: 30.000 Ft (a hazai rendezésű Erste Liga és Magyar Kupa mérkőzésekre)
Jegy: felnőtt elővételes 1800 Ft, felnőtt 2000 Ft, diák/nyugdíjas 1000 Ft, VIP 10.000 Ft (6 éves kor alatt ingyenes a belépés)

Szeptember 6-ig minden kedden csapatunk két-két játékosa árulja a szezonbelépőket a Tüskecsarnok aulájában.

További információk, vásárlási időpontok: Fradi.hu

Jégkorong csapatunk augusztus 29-én, hétfőn 18.00-tól szurkolói ankétot tart a Groupama Arénában található Fradi Múzeumban. Az ankéton szurkolóink Hudák Gábor szakmai igazgatóval, Fodor Szabolcs vezetőedzővel, valamint Nagy Gergővel és Arany Gergellyel találkozhatnak és kérdezhetnek tőlük. Emellett az új szezonbérletek is megvásárolhatóak lesznek a helyszínen. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot kérjük, a jegkorong@fradi.hu címre küldött emailben jelezzék, legkésőbb augusztus 26-a péntekig!

Fradi.hu

Hokisaink finn légiósa, Julius Marva is nyilatkozott:

– Ugyan még csak két hete érkeztél, de azóta rengeteg közös edzésetek volt már és két felkészülési mérkőzésen is túl vagytok. Milyennek érzed a csapatot és a játékostársakat?
– A csapattársak nagyon kedvesek és segítőkészek, ami sokkal egyszerűbbé teszi a beilleszkedést. Más, régebb óta itt lévő finn játékosok, mint Rasmus Kulmala és Lauri Kärmeniemi is nagyon sokat segítenek abban, hogy minél több dologgal minél hamarabb tisztában legyek. A csapat jónak tűnik, remek arányban vannak fiatalok és rutinosabbak is a keretben. Keményen edzünk szárazon és jégen egyaránt, és igaz, még csak két meccset játszhattunk együtt csapatként, de már most látszik, hogy erősek leszünk, még ha rengeteg munka van is még előttünk.

– Mire számítasz a szezonban csapatszinten?
– Ugyan még nagyon az elején járunk, de nem csak a kötelesség mondatja velem, hanem tényleg úgy érzem, erős csapatunk lesz. A vezetőség kitűzött célja harcban lenni a ligagyőzelemért, és bár az ellenfelek erejét még nem volt alkalmam felmérni, az eddigi edzések és edzőmeccsek alapján úgy érzem, erre minden esélyünk meg is lehet majd! Szeretnék odaérni a rájátszásban a hajrába és trófeákért küzdeni a Fradi mezében!

A teljes beszélgetés: Fradi.hu