Nem akárki látná ott szívesen.

Harry Redknappet, a korábbi legendás angol menedzsert kérdezték, hogy kik azok az orosz edzők és játékosok, akik szerinte eljuthatnak a Premier Leaguebe:

A magyar bajnokság megnyeréséhez nagyszerű edzőnek kell lenni. Csercseszov erős szakember és tökéletesen beilleszkedne a Premier League-ben dolgozó külföldiek közé. Nem zárnám ki, hogy egyszer majd Angliában kap munkát. Ha erős klub és jó játékosok állnak a rendelkezésére, akkor jöhet, nem zárnám ki.

Az angol edző az orosz játékosok közül Golovint tudná elképzelni az angol élvonalban, a jelenlegi csapat nélküli Dzjubát pedig a másodosztályban.

Vezetőedzőnk korábbi játékosát, a szlovák Martin Jakubkót is kérdezték a BL-kiesésről:

A Ferencváros két meccsét néztem meg a Slovan ellen, Csercseszovék is kikaptak tőlük az első meccsen, de a másodikon már nyerni tudtak és továbbjutni. Úgy tűnik, valami nem működik Csercseszov csapatánál vagy egyszerűen a Karabah volt az erősebb. Milyen összbenyomást keltett a Ferencváros? Ez egy érdekes csapat. A pozsonyi meccsük szinte tökéletesre sikerült. Ott a Slovannak szinte esélye sem volt. Mindig is azt mondtam és fogom is mondani, hogy Csercseszov jó edző. Megvan a saját taktikája, így volt ez az Amkarban is, amikor ott játszottam.