A helyi focifesztiválon láthatod a korábbi nagy kedvenceket.

Augusztus 6-án, szombaton ismét Győr-Moson-Sopron megyébe, egészen pontosan Várbalogra látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. A hajdani kedvencek a Mosonmagyaróvár közelében található községben 17 órakor lépnek pályára a már délelőtt kezdődő, egésznapos focifesztivál fénypontjaként.

A Fradiban a hagyományoknak megfelelően, a gálamérkőzésen ezúttal is láthatnak a nézők az 1995-ös Bajnokok Ligájában szerepelt játékosokat, továbbá bajnokokat, kupagyőzteseket, nem mellékesen két egykori honi gólkirályt is, mi több, az 1975-ös KEK-fináléban érdekelt együttesből is érkezik ferencvárosi legenda. A várbalogi sporttelepen ugyanis a szurkolók többek közt találkozhatnak a BL-ben szerepelt Keller Józseffel, Mucha Józseffel, továbbá Fischer Pállal, Igor Nicsenkóval, Balog Zoltánnal, Bojan Laziccsal, Takács Szilárddal, Bubcsó Norberttel, s persze másokkal is, sőt, meglepetésvendég is a zöldekkel tart a hangulatos focifesztiválra, az ünnepi mérkőzésre.

Az FTC küldöttsége kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal, már jóval a gálameccs előtt Várbalogra érkezik, így bőven lesz idő és lehetőség a szurkolókkal való beszélgetésre, közös fotók készítésére is a határszéli községben hetek óta nagy érdeklődéssel várt Fradi-ünnepen.

Fradi.hu