Ahogy megszokhattuk, az orosz média ezúttal is kiemelten kezelte a Fradi azeri vendégjátékát. Két véleményt hoztunk el nektek mára:

Alexander Hadji, a Szpartak korábbi ügyvezető igazgatója

Úgy gondolom otthon nyerni fog a Fradi. Jó formában vannak, bármeddig eljuthatnak. Most egy hosszú utazás után léptek pályára és a fáradtság megteszi a hatását. Otthon könnyedén nyerni fog Csercseszov csapata és várhatja a következő kört. Ez száz százalék!

Gleb Tomashevsky, szakíró

Általában a Ferencvárost és mindenekelőtt Csercseszovot lehet dicsérni. A bakui játék hangulata egy isztambuli kirándulásra emlékeztetett. A helyi szurkolók akkora zajt keltettek, hogy a vendégek Európából érkezett focistái bizonyára rendkívül kényelmetlenül érezték magukat. Ez különösen azután volt feltűnő, hogy kimaradtak a helyzeteik. A szünetben azonban Csercseszov láthatóan megtalálta a megfelelő szavakat és tulajdonképpen megmentette a Ferencvárost a vereségtől. A második félidőben már nem idegeskedtek a játékosok, hanem higgadtan fogadták a Karabah rohamát, hogy döntetlenre hozzák a meccset a végére elfáradó ellenféllel szemben. Fontos volt, hogy ne essen pánikba és ne essen szét a csapat és itt Csercseszov érzelmi visszafogottsága játszott szerepet. Csapatai mindig is bírták a nyomást. Az orosz szakember egy lépéssel közelebb került a Bajnokok Ligájához és otthon biztosan könnyebb lesz a csapatának.