Gellei Imrét, Prukner Lászlót és Szokolai Lászlót is kérdezték a BL-selejtezős szereplésről.

Csank János

A Fradinak ebben az idényben már voltak nagyon jó dolgai, a Slovan kiverése nagy fegyvertény volt. Lehet, hogy furcsa lesz, amit mondok, de kifejezetten jót tett a csapatnak, hogy hazai környezetben kikaptak, hiszen míg a Ferencváros futballistái „vérszagot” kaptak, a Slovan játékosai pedig nem bírták el a nagy nyomást, a kötelező továbbjutás terhét. A Qarabag egy offenzív csapat, jól le kell védekezni őket, és ha gyorsan mennek át a védekezésből támadásba, a Fradinak esélye lehet az eredményes kontrákra, hiszen föllazulhat az azeri csapat védelme, így a magyar bajnok már idegenben is gólt szerezhet. A Fradiban van anyag, rengeteg sokoldalú játékossal rendelkezik, akad közöttük gyors, kombinatív, technikás és „verekedő” futballista is. Biztos, hogy a Ferencváros már az első mérkőzésen is szerez majd gólt, így hatékony védekezéssel idegenben is nyerhet!

Gellei Imre

A Ferencváros játékát látva sokszor a tűz és a víz is az eszembe jutott, hiszen a mérkőzések alatt különböző benyomások értek. A Slovan idegenbeli legyőzése parádés volt, meggyőződésem, hogy az ott látott teljesítmény a bajnokcsapat valós értéke. Remélem, ezt a produktumot ismétlik meg Zachariassenék a Qarabag elleni kupamérkőzéseken is, amelyhez maximális koncentráció és odafigyelés szükséges, de biztos vagyok benne, hogy ezt átérzik a játékosok is. A 30 ezer néző, a remek hangulat biztos, hogy nem zavarja meg a zöld-fehéreket, hiszen a telt házhoz hozzászokhattak az Üllői úton is. Mindenképpen bizakodó vagyok, hiszen a mai Ferencváros képes olyan teljesítményre, amely predesztinálja őket arra, hogy a BL-főtábláig meg se álljanak!

Prukner László

Sokan úgy tartják, hogy a jelenlegi az utóbbi évek legerősebb Ferencvárosa, és hogy ez mennyire így van, a csapat bebizonyította a Slovan idegenbeli legyőzésével is. Bízom benne, hogy a Qarabag elleni mérkőzéseken is a legjobb arcát mutatja majd a bajnokcsapat, és magabiztosan jutnak be a Bajnokok Ligája csoportkörébe!

Szokolai László

Amit a Fradi mutatott Pozsonyban a BL-selejtező visszavágóján a Slovan ellen, az nálam minden idők öt legjobb FTC-meccse közé sorolandó. Arra még Albert Flóriék is büszkék lennének, ha élnének, a mai magyar mezőnyben ezt a bődületes hengert egyetlen rivális sem viselné el. Kizárt, hogy a mai meccsen döntetlennél rosszabb eredményt érjen el a Fradi, a többit meglátjuk a visszavágón.

Bors, Mandiner