Az első fordulóbeli hazai meccsünket a sorsolás szerint vasárnap 20:30-kor játsszuk.

Bajnoki címvédő és kupagyőztes férfi labdarúgó csapatunk megkezdi a következő idényt azzal a céllal, hogy zsinórban ötödször is bajnok legyen. Ehhez az első lépést itthon teheti meg a Puskás Akadémia ellen július 31-én, vasárnap 20.30-tól.

A Groupama Arénában sorra kerülő első bajnoki mérkőzésre megkezdődött a jegyértékesítés – biztosítsa be helyét most, vásárolja meg belépőjét a meccsjegy.fradi.hu-n, vagy a Groupama Aréna jegypénztárainál (általános nyitva tartás: H.: zárva; K-P.: 10-18; Szo.: 9-13, V: 10.00-től a meccs kezdéséig)!

Ha nem szeretne sorban állni, akkor töltse fel szurkolói kártyáját online. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy a meccsjegy.fradi.hu oldalon a belépést követően a „Szurkolói kártyám” menüpontban kiválasztja az online egyenlegfeltöltés opciót. A profil szinkronizálása után (ha még nem történt meg) kártyás banki tranzakcióval lehet fizetni, ezt követően a megadott összeg fel is kerül a szurkolói kártyára, ezzel egyszerűbbé téve a vásárlást a Groupama Aréna büféiben

(fradi.hu)