Heves megyében találkozhatsz ma a korábbi nagy kedvencekkel.

Július 23-án, szombaton ismét Heves megyébe, s immáron harmadik alkalommal Petőfibányára látogat a Ferencváros öregfiúk labdarúgócsapata. A hajdani kedvencek a Tégy jót! Alapítvány szervezésében a III. Jótékonysági Focitornán – Zsombiért és Zimiért – futballoznak majd a helyi öregfiúk ellen, a mérkőzés 17 órakor kezdődik a Hatvan közelében fekvő hevesi községben. Az említett alapítvány közösségi oldalán a szeretet és a segítség jegyében már lehet licitálni több egykori és jelenlegi ferencvárosi labdarúgó, így például Nagy Ádám, Vécsei Bálint, Dibusz Dénes, Somália és Sigér Dávid mezére is.

A zöldek küldöttsége kisebb-nagyobb ajándékokkal, klubot népszerűsítő szóróanyagokkal, no meg gólkirályokkal, bajnokokkal, kupagyőztesekkel, az 1975-ös KEK-fináléban és az 1995-ös Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt labdarúgókkal a soraiban érkezik Petőfibányára, ami ugyancsak hagyomány, hiszen korábban is több generáció népszerű játékosai léptek pályára Fradi-mezben a helyi sporttelepen.

A szurkolók a szombati találkozón többek közt találkozhatnak Mucha Józseffel, Keller Józseffel, Fischer Pállal, Igor Nicsenkóval, Bojan Laziccsal, Holló Richárddal, Fehér Ádámmal, Bubcsó Norberttel, s persze másokkal is, sőt, igazi meglepetésvendégek is a Ferencváros öregfiúk együttesével tartanak. Az FTC játékosai már jóval mérkőzés előtt megérkeznek Petőfibányára, így az érdeklődőknek bőven lesz lehetőségük az egykori kedvencekkel való beszélgetésre, közös fotók készítésére, amely a meccs után folytatódhat.

A hagyományokat megidézve, a Ferencvárosban az utolsó percekben a szombati mérkőzésen is pályára lép a vendéglátók közül egy – maguk közül kiválasztott – labdarúgó, akit a zöldek tiszteletbeli csapattaggá avatnak. A szervezők szépszámú publikumra, megható, egyben kitűnő hangulatra számítanak a fradista összefogás napján a petőfibányai sporttelepen.

Fradi.hu