Parkolni az MVM Dome-nál is lehet, a ’95-ös BL-hősökkel is találkozhatsz – a szurkolói tájékoztatót is elolvashatod.

A Ferencvárosi Torna Club ezúton szeretné megköszönni Önnek, hogy a helyszínen támogatja labdarúgócsapatunkat az UEFA Bajnokok Ligája 2022/23-as szezonjában. Ezúton szeretnénk felhívni minden kedves jegyvásárló figyelmét azon információkra, melyek az esemény helyszíni megtekintéséhez szükségesek.

Megkérjük kedves szurkolóinkat, a torlódások elkerülése miatt a mérkőzésre időben érkezzenek meg! A gyors és kényelmes bejutás érdekében a Groupama Aréna beléptető kapuit a szokottnál korábban (két és fél órával a meccskezdés előtt) megnyitjuk. A beléptetésnél, a Fradi-kártya használatában változás, hogy immáron elég csak a beolvasóhoz érinteni.

A mérkőzésre csak a korábban a klub által engedélyezett, illetve felirat nélküli, piros-fehér-zöld (nemzeti színű) vagy zöld-fehér molinót/zászlót szabad bevinni.

A behozott molinók semmilyen diszkriminatív, sértő, erőszakos, obszcén, kirekesztő, politikai, sporttal nem összefüggő tartalommal nem rendelkezhetnek, önkényuralmi jelképeket, illetve más népet, nemzetet, embercsoportot, szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető kifejezéseket nem tartalmazhatnak.

A behozott molinók/zászlók nem rendelkezhetnek olyan vagy hasonló tartalommal, melyek FARE (Football Against Racism in Europe) szervezet és az UEFA által tiltott szimbólumnak minősülnek.

Kérjük, tartózkodjon minden trágár, kirekesztő, más népet, nemzetet, embercsoportot szexuális kisebbséget hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulástól.

Tisztelettel megkérjük minden kedves szurkolónkat, hogy kerüljenek minden olyan kézmozdulatot, amelyet az UEFA náci karlendítésnek vagy antiszemita jelképnek értelmezhet, és erre figyelmeztessék szurkolótársaikat is. A „szívtől az égig” karmozdulat egy kézzel egyáltalán nem végezhető!

A néző semmilyen pirotechnikai eszközt, füstölőt, petárdát, hanggránátot stb. nem vihet be a stadionba.

Azon nézők, akik szabályszegő magatartást tanúsítanak, súlyos anyagi és erkölcsi kárt okoznak a klubnak. Fegyelmi vétség esetén az UEFA által kiszabandó nagy összegű pénzbírságot, akár több mérkőzésre vonatkozó zárt kapus büntetést és a klub UEFA versenysorozatokból történő kizárását kockáztatják!

Nézőink vállalják, hogy saját személyazonosságukat igazoló okmányokkal lépnek be a rendezvényre, betartják a stadion pályarendszabály rendelkezéseit és vállalják, hogy az esemény során a rendezők biztonsági felvételeket készíthetnek róluk, és kártékony magatartás esetén ezek alapján felelősségre vonhatóvá, anyagi kártérítésre kötelezhetővé válnak.

Felhívjuk tisztelt szurkolóink figyelmét, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint MLSZ-t) vagy a bírókat, játékvezetőket nemi identitásjeggyel, nemi hovatartozásra történő utalással sértő kifejezéseket is az UEFA szexuális kisebbségeket hátrányosan megkülönböztető, obszcén, diszkriminatív, sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Az Európai Labdarúgó Szövetséget (úgy is, mint UEFA-t) szervezett bűnözői csoportként, bűnszervezetként megjelölő rigmust ugyancsak sértő, vagy politikai megnyilvánulásként értelmezi, és a klubot súlyos büntetéssel sújthatja.

Köszönjük, hogy együttműködő hozzáállásával segíti a Ferencváros nemzetközi szereplését.

Fradi.hu