Női kéziseink kapusával beszélgettek.

Vártad már, hogy kezdődjön az új idény vagy jó lett volna még egy kis szabadság?
Nagyon jó volt pihenni, a családdal lenni, nyaralni, de vártam már az új szezont, az új csapattársakat és a régi csapatot is, mert… Mert nagyon szeretek ide, a csarnokba jönni, szóval tényleg jó volt a szünet, jól esett feltöltődni, kicsit kézilabda nélkül lenni, de örülök, hogy elkezdtük.

Alaposan kihasználtad a szünetet, sokfelé utaztál, melyik helyszín tetszett a legjobban?
Miami volt a kedvencem, teljesen más világ, egyszerűen fantasztikus volt, nagyon jól éreztem magam. Rég vágytam már az amerikai útra, kicsit féltem is, hogy milyen lesz, ráadásul döcögősen indult, mert az első átszállást lekéstük. Akkor még az is eszembe jutott, hogy talán nem kellene Amerikába mennem, de aztán minden nagyon extra lett ezen kívül, igazán feltöltött.

Szintet léptél, vagy csak épp jobban szem előtt voltál a Ferencvárosban, pláne az utóbbi fél évben?
Mindenféleképpen szintet léptem, de már az első itteni évemben is. Nagyon sokat segített ebben Norbi, tudta, mi az erényem, és azt is, min kell javítani, én pedig teljes mértékig hittem a munkájában, közben a BL-ben szerepelhettem, nem is akármilyen fal mögött, szóval talán két szintet is léptem előre. Az elmúlt fél évben mentálisan fejlődtem a legtöbbet, hiszen most már tudom, hogy mivel tudom magamból ezt a teljesítményt kihozni – akkor is, ha Blani visszatér.

Elkezdődött a munka, és mostantól jövő év június elejéig szinte nincs is megállás. Készen állsz?
Úgy érzem, feltöltődtem, kipihentem magam. Furcsa volt, amikor a héten először álltam kapuba, de ez normális, hiszen hosszú idő telt el az utolsó meccs óta. De nem csak én állok készen, hanem a csapatból mindenki. Fantasztikus játékosok érkeztek hozzánk, és amúgy is elég jól összeállt a csapat magja a tavasz végére, szóval remélem, nagyon jó év vár ránk. Meg kell mutatnunk, hogy milyen erősek vagyunk, a Bajnokok Ligájában is szeretnénk komoly eredményt elérni.

A teljes beszélgetés: Fradi.hu