Dani beszélt a Magyar Kupa döntőről, valamint arról is, hogy ez lesz-e az utolsó idénye.

– Május tizenegyedikén, az FTC elleni Magyar Kupa-döntő után felállva ünnepelte csaknem negyvenezer néző a Puskás Arénában, paksiak és ferencvárosiak skandálták a nevét. Nem az lett volna a tökéletes búcsú?
– Akkor lett volna az, ha nem a Fradi nyeri meg a döntőt, hanem mi. Még az is megtörténhetett volna, hogy helyben bejelentem, köszönöm, ennyi volt. A szurkolók ünneplése óriási élmény volt, ha a mellettem álló nagyobbik fiamnak, a paksi utánpótlásban focizó Danikának csak egy kis körömnyi lökést adott, már megérte. Az is egy érv volt a folytatás mellett, hogy a gyerekek még láthatják az apjukat az NB I-ben futballozni. Külön motivál, hogy bennük is a szép emlékek maradjanak meg.

– „Sosem lehet tudni, melyik lesz az utolsó idénye az embernek” – idézte önt a paksifc.hu. Feltételezhető, hogy ez lesz az?
– Tényleg nem lehet tudni, de igen, valószínű, hogy jövő nyáron felhagyok a profi labdarúgással. Feltett szándékom, hogy szülőfalum, Madocsa csapatában még futballozzak; ha nem maradok Pakson, vagy nem igazoltam volna a második, esetleg harmadik ligába, már most a megyei bajnokság küzdelmeire készülnék. De ami késik, nem múlik.

A teljes beszélgetés: NSO