A Tobil csapatkapitányát kérdezték a szerdai meccs kapcsán.

Természetesen a Bajnokok Ligája meccsek különlegesek. A Ferencváros nagyon erős csapat, a magyar bajnok. Tiszteljük az ellenfelet, de nem félünk tőle. 100%-osan felkészülünk és minőségi focival szeretnénk meghálálni a szurkolóink szeretetét. Eddig nem elemeztük az ellenfelet, mert a bajnoki meccsek jelenleg fontosabbak, így aztán szombattól foglalkozunk majd velük.

Még korai lenne értékelni [az új edzőt, Milan Milanovityot]. Az biztos, hogy szereti a támadójátékot, de minden edzőnek megvannak a erősségei és gyengeségei. De mindenki jól reagált az érkezésére. [Alekszandr Moskalenko távozása] nem zaklatott fel minket, profik vagyunk, azzal dolgozunk, akit megbíznak.

Sajnos nincsenek külföldi ajánlataim [a válogatott meccsek után], az én koromban (31 – ulloi129) már egyre nehezebb bárhova is eligazolni. De ha érkezik egy ajánlat, mindent meggondolunk.

Sportolók vagyunk, mindig a legmagasabb célokat tűzzük ki magunk elé. Szeretnénk bejutni valamelyik sorozat csoportkörébe. Persze, nem ígérhetünk semmit, de a lehető legjobban próbálunk szerepelni.

– Askat Tagibergen