A fiatal tehetség a Mezőkövesdtől érkezik clubunkhoz.

A Ferencváros szerződtette az ifjúsági kéziválogatott első számú irányítóját, Csörgő Kristófot. A 2004-es korosztály egyik legnagyobb tehetségének tartott kézilabdázó Mezőkövesdről érkezik, ahol fiatal kora ellenére az elmúlt szezonban a felnőtt csapat legjobbja volt. A 18 éves Csörgő Kristóf az NB I/B alapszakaszában a Keleti csoportban a góllövőlista második helyén zárt 15 mérkőzésen szerzett 103 góllal, a rájátszásban pedig ő lőtte a legtöbb gólt, 10 bajnokin 75-öt.

Amikor megkeresett a Fradi, nem sokat gondolkoztam, tudtam, hogy itt a helyem, hogy itt fejlődhetek a legtöbbet. Nagyon tetszik a klub filozófiája, a rutinosabb és a fiatal játékosok elegye, a népligeti edzőközpont infrastruktúrája, minden rendkívül vonzó volt a Ferencvárosban. Nagyon boldog vagyok, hogy itt folytathatom” – mondta a három évre aláíró Csörgő Kristóf, aki az ifjúsági válogatott első számú irányítójaként augusztusban az Európa-bajnokságon fog szerepelni, utána csatlakozik majd az NB I-es csapathoz.

Nagyon örülök annak, hogy a magyar kézilabda egyik legnagyobb tehetsége bennünket választott, remélem, hogy a Ferencvárosban is töretlen marad a fejlődése. Kristóf érkezésével véglegessé vált férfi csapatunk kerete, amelyben csupán egy légiós szerepel, tehát javarészt magyar játékosokkal vágunk neki a szezonnak” – mondta Görög Zsolt, szakosztályunk ügyvezető igazgatója.

Fradi.hu