Az NBI-ben, NBII-ben és a határon túl.

Gera Dániel 19 bajnokin és 1 kupameccsen összesen 961 percig jutott a Felcsútban. A Siófok elleni 3-0-ás kupameccsen ért el egy gólt és gólpasszt.

Szánthó Regő a DAC-ban 312 percet játszott, ez alatt 1 gólig jutott, azt a Zsolna ellen szerezte áprilisban, Joao Janeiro elsősorban jobbszélsőként számított a támadónkra.

Katona Bálint 19 évesen került kecskeméti partnercsapatunkhoz, 33 bajnokin 1695 percet játszott, 5 gólt és 2 gólpasszt szerzett, a legtöbbször támadóközéppályást játszott.

Iyinbor Patrick a Vasasban töltötte a szezont, Otigba Kenneth védőpárjaként 30 bajnokin játszott, 2582 percet. 1 gólt és 1 gólpasszt ért el.

Csonka András az őszt a Gyirmótban töltötte, 10 tétmeccsen 452 percet kapott, az MTK ellen be is talált. Tavasszal a másodosztályú Budfafokot erősítette, 13 bajnokin 1074 percet kapott, 2 gólpasszt osztott ki.

Varga Ádám 28 bajnokin védte a Soroksár kapuját, s bár 41 gólt kapott, Lipcsei Péter számtalanszor kiemelte, mint csapata legjobbját. 1.47 xcG mellett kapott meccsenként 1.4 gólt.

Csontos Dominik a szezon elején többször is lehetőséget kapott Peter Stögertől balhátvédként, kettős játékengedéllyel ősztől játszott a Soroksárban. 17 bajnokin 1401 percet kapott bal- és középhátvédként. 2 gólt és 2 gólpasszt ért el.

Katona Máté hosszú sérülése után tavasszal tudott alapemberré válni a Soroksárban, 20 meccsen 1478 percet játszott a másodosztályban, 2 gólig és egy asszisztig jutott.

Nagy Olivér 18 évesen került a Sorihoz, ahol 21 bajnokin 1324 percnyi játékidőt kapott, elsősorban jobbhátvédként számolt vele Lipcsei Péter, de olykor védekező középpályást is játszott – ez a posztja az U19-es válogatott csapatban is.

Redzic Damir kettős játékengedéllyel szerepelt a Soroksárban, ősszel még kereste a helyét, a tavaszi szezonban azonban csapata, sőt, az NBII egyik legjobbja volt. A szélről játszva 8 gólig és 5 gólpasszig jutott.

Ammar Ramadan a Nagyszombatban 12 bajnokin 343 percet játszott, a kupában, amelyet klubja a DAC ellen megnyert, 3 meccset játszott végig, a Szence ellen be is talált. Jobbszélen és a csatár mögött számoltak vele.

Zyen Jones is a Nagyszombatban kezdte az idényt, ősszek 176 percet játszott 7 meccsen a csapatban és 135 percet két kupatalálkozón. 1 gólpasszt ért el és egyszer kiállították. A Nagyszombat nem tartott rá igényt a télen, így egy próbajáték után a Tromső szerződtette – egy, az Ishavsbyen ellen 8-0-ra megnyert találkozón lépett pályára, ott egy gólt szerzett.