A Győr szakvezetője elismerte, hogy megérdemelten nyert a Fradi.

Az első félidőben kétszer is vezettünk négy góllal, de sajnos a szünet előtti pillanatokban a Ferencváros kiegyenlített. Ettől önbizalommal vértezte fel magát, és szárnyakat kapott a második félidőre. Mi pedig nem találtuk a saját játékunkat. Különösen a támadójátékunk akadozott, egyrészt nem tudtunk kidolgozni lehetőségeket, amikor viszont sikerült, sokat hibáztunk a kapussal szemben. A Ferencváros megérdemelten nyert, mert jobban játszott nálunk a második félidőben – mondta lapunknak Ambros Martín a 26-22-es ferencvárosi győzelemmel végződött női kézilabda Magyar Kupa döntője után. A spanyol edző a nagycsütörtökön lejátszott FTC–Győr meccsen kis híján összeverekedett Elek Gáborral, a Ferencvárost irányító szakemberrel, akivel korábban társ szövetségi kapitányként dolgoztak a női kézilabda-válogatott élén.

Arról is érdeklődtünk, hogy volt-e bármilyen taktikai fegyver, amivel a Ferencváros meglepte a Győrt. Martín határozott nemmel válaszolt, illetve megjegyezte az FTC 17 éves irányítójának a nevét.

A Fradi nem lepett meg minket, számítottunk a támadó játékukra, és nagyjából azt kaptuk a védekezésben, amire fel voltunk készülve. Az alacsony, fiatal Simon Petrát korábban nem ismertük, ő meglepetést jelentett a bátor, kezdeményező és eredményes játékával – mondta az ETO edzője.

Martín egyértelművé tette, hogy rendezte a viszonyát Elek Gáborral, akivel még az áprilisi bajnoki mérkőzésen akadt nézeteltérése.

Kezet fogtunk a meccs előtt és után is. A kapcsolatunkat rendeztük, ez a lényeg – mondta az edző.

forrás: magyarnemzet.hu