Reméljük hasonlóan sikeres lesz, mint szlovén elődje.

Az elmúlt napok igencsak mozgalmasra sikerültek a Ferencváros háza táján, hiszen vasárnap hivatalossá vált a BL-csapattól érkező Adama Traoré szerződtetése, kedden pedig azt is bejelentették, hogy az egyik legjobb támadó, Tokmac Nguen marad az Üllői úton.

Honlapunk úgy értesült, hogy hamarosan újabb igazolás jöhet a Fradinál, ezúttal a védelembe érkezhet új játékos, amennyiben a jelenleg is zajló tárgyalások során megegyeznek a felek.

A csakfoci.hu információja szerint jó eséllyel a Ferencvárosnál folytatja pályafutását a korábbi holland utánpótlás-válogatott középső védő, Mats Knoester.

Mint ismert, a Fraditól már hivatalosan is távozott a szlovén középhátvéd, Miha Blazic, míg Lasha Dvali is biztosan távozik, így szükségessé válik a védelem megerősítése.

Knoester a holland élvonalból kiesett és a magyar válogatott Szőke Adriánt is foglalkoztató Heraclestől érkezhet, ahol nyáron lejár a szerződése, így tehát ingyen válthat klubot. Knoester a Feyenoord utánpótlásában nevelkedett, 2019-ben igazolt a Heracleshez, amely színeiben 92 mérkőzést játszott.

forrás: csakfoci.hu