Valamint kolumbiai csatár kapcsán is felmerült a nevünk – átigazolási rövidhírek.

– Csercseszov a Russzija 24 televíziónak telefonon reagált a Zenittől távozó Artjem Dzjuba és a Valenciával szerződést bontó 31 éves Denisz Cserisev Fradiba igazolásáról szóló feltételezésekre: „Nem gondolkodunk bennük, jó játékosok, de nincsenek a jelöltjeink listáján„.

– A görög sajtó arról cikkezik, hogy a Fradi még a télen 1.5 milliós ajánlatott tett az élvonalbeli PÁSZ Jánina 22 éves kolumbiai támadójára, Juan Jose Pereára, akit információik szerint a Fradi mellett a Werder Bremen, holland klubok, MLS-csapatok is figyelnek, sőt, a Sporting Lisszabont is emlegetik a görög élvonalban a szezon során tíz gólig jutó játékos kapcsán. A Porto-nevelés eladási árából 20% előző klubját, a Panathinaikoszt illetné meg.

– Adama Traoré elbúcsúzott a Seriff Tiraszpoltól: „Mindennek van kezdete és vége is, így van ezzel a számomra oly kedves FC Sheriff és az én kapcsolatom esetében is. Nincsenek meg a szavaim arra, hogy kifejezzem, milyen élmény volt a klubnál töltött időszakom, milyen kedvesek számomra az ott dolgozó emberek. Rengeteg közös érzelmes pillanat emlékét viszem magammal. Üdvözlöm a csapat szurkolóit is természetesen és a legjobbakat, nagy sikereket kívánok a klubnak. Viszlát!