Szuri bá’ mellett Nagy Antal is elmondta véleményét az örökrangadóról – a kiesés ma délután dől majd el, ha az MTK nyer, miközben a Honvéd kikap, a kispestiek mennek a „süllyesztőbe”.

Nagy Antal

Nem tehetünk szemrehányást a Ferencvárosnak, hiszen a kezünkben volt a saját sorsunk, meg kellett volna nyerni egyetlenegy meccset az elmúlt időszakban, vagy legalább nem szabad lett volna kikapni a 90., 92. percekben. Tehát emiatt persze nem mondom azt, hogy szégyelljék magukat. Viszont a sportember azt diktálja, hogy ez egy rendkívül sportszerűtlen történet volt.

Szurgent Lajos

Furcsa érzések kavarognak bennem. Egyrészt haragszom a Ferencvárosra, hogy könnyen adta az MTK-nak azt a három pontot. Máskor parádézik, azon a meccsen pedig mintha nem is akart volna hajtani. Másrészt ne másban keressük a hibát! Ha beszélgetek a barátaimmal, azt kérem tőlük, mondjanak egy igazi futballistát a mai Honvédból… Zsoldosok ezek, tisztelet a kivételnek, akik, ha netán kiesünk, vidáman továbbállnak. Van egy csodaszép stadionunk, de hiányzik belőle a Honvéd! Én a blasz kettőben is megmaradok honvédosnak, de nem szabad kiesnünk.

Blikk, DigiSport