Dragóner Attila utódja lesz labdarúgó csapatunk korábbi játékosa.

Szűcs Mihály a Soroksár új ügyvezető igazgatója – az FTC NB II-es fiókcsapatánál Dragóner Attila munkáját veszi át klubunk egykori védője.

Szűcs Mihályt nem kell bemutatni a Fradi-szurkolóknak, négyszer nyert bajnokságot, háromszor Magyar Kupát és Szuperkupát klubunkkal. A Ferencvárost 1988 és 2001 között – két rövidebb kölcsönjátékot leszámítva – szolgáló, Bajnokok Ligáját is megjáró labdarúgó pályafutása lezárása után is több pozícióban segítette az FTC-t, legutóbb a labdarúgó-akadémia menedzsereként dolgozott, ám most újabb mérföldkő következik karrierjében.

Az élvonalbeli ZTE FC sportigazgatói állásajánlatát elfogadó korábbi csapattársa, Dragóner Attila helyét veszi át ügyvezető igazgatóként fiókcsapatunknál, az NB II-es Soroksárnál. Régi-új klubjánál szintén senki nem sem kell őt bemutatni, évekkel ezelőtt klubigazgatóként ugyanis már segítette a sárga-fekete egyesületet.

Nem kellett sokat gondolkodnom ezen a lehetőségen, hiszen kézenfekvő volt. Jól ismerem a klubot, mivel Dragóner Attilával szinte napi kapcsolatban voltam korábban. Az FTC akadémiáján végzett munkám miatt folyamatos rálátásom volt a Soroksár SC életére – árulta el kinevezésekor Szűcs Mihály. – Mióta elmentem, az elmúlt öt évben rengeteget fejlődött a klub, az infrastruktúra. Minden feltétel adott a minőségi jó munkához. Köszönet érte elődömnek és a helyi önkormányzatnak!

Az új ügyvezető reméli az ő korszakában is több tehetség jut el az NB I-ig.

A Soroksár ugye a Kis Fradi, ahogy sokan hívják. Célunk továbbra is játéklehetőséget biztosítani a tehetségeinknek a másodosztályban, hogy fontos tapasztalatokkal felvértezve tovább léphessenek, bemutatkozhassanak akár az NB I-ben is. Eddig szinte minden évben volt ilyen labdarúgónk, legutóbb Pászka Lóránd, akire nagyon büszkék vagyunk, hamar belopta magát a ferencvárosi drukkerek szívébe – tette hozzá Szűcs.

Szűcs Mihálynak sok sikert kívánunk karrierje új állomásához!

Fradi.hu, Soroksár