A szövetség közölt információkat a beléptetésről – ha a szurkolók száma indokolja, akkor további szektorokat is megnyitnak majd.

A Puskás Aréna kapui két órával a mérkőzés előtt, 17.30-kor nyitnak. Érdemes legalább egy órával a kezdés előtt megérkezni a helyszínre, elkerülve a nagyobb tömeget és a beléptetésnél esetlegesen kialakuló sorokat. Arra biztatjuk a szurkolókat, hogy közösségi közlekedéssel közelítsék meg a helyszínt, ezt segítendő, a BKK növeli az 1-es villamos és az M2-es metró járatsűrűségét. A Puskás Aréna környéken fokozott gyalogos közlekedés várható.

A Ferencváros szurkolói a III-as és a VI-os kapun léphetnek be a stadionba (a D, E, F kapucsoportokat használva), a paksi szurkolók a XIII-as és IX-es kapukat (az A és B kapucsoportokat) használhatják. Az utóbbi kapukon belépő szurkolókon a Ferencváros címerét tartalmazó ruházat nem engedélyezett, ha valaki ilyen ruházatban érkezik, nem léphet be a stadion területére. További érdeklődés esetén fokozatosan további szektorok nyílnak meg a szurkolók előtt.

A VIP-vendégek a nyugati oldalon a III-as, VI-os, IX-es és XIII-as kapun léphetnek be, a keleti oldalon belépő VIP-vendégeknek a III-as és a VI-os kapun való belépést javasoljuk.

MLSZ