Bognár György elmondta, hogy megérdemelten nyertük meg a Magyar Kupát – a duplázó Francket is kérdezték.

Az MTK elleni vereség utáni sajtótájékoztatón elmondtam, hogy meg kell nyerni a kupadöntőt. Fontos volt, hogy egy ilyen remek közönséget ebben a csodás stadionban ki tudtunk szolgálni és megcsinálni a duplázást. Holnap tízkor fotózás, majd edzés szerepel a napi programban. Toki sérülés miatt nem játszott ma. Teszteltük, de nem volt teljesen egészséges, én pedig csak 100%-os állapotban lévő játékosokat szeretek játszatni. Igyekeztem több poszton szerepeltetni, hogy jól érezze magát, remélem, hogy velünk marad. Január 3-án érkeztem, az első meccsünk 27-én volt, tizenhárom játékos hiányzott, átment rajtunk a koronavírus, aztán én is beteg voltam. Egy héten tudtunk komolyabban dolgozni, ezek után nehéz lett volna jól futballozni. A bajnokság végére belejöttünk, remélem a következő szezonban még jobban fogunk majd játszani. Az ember a sikerei közt nem tud különbséget tenni, a duplázás pedig mindig nagy öröm. Először is egy teljes edzőtábort szeretnék, hogy fel tudjunk rendesen készülni. Nem vágyakozom játékosokra, mindig az én csapatom a világ legjobbja. Nem számít, hogy egy játékosnak mi a neve, honnan jött, az a lényeg, hogy jól készüljünk fel, senkit nem szeretek kiemelni.

Sztanyiszlav Csercseszov

Döntőben még soha nem lőttem két gólt. Nekem mindegy, hogy ki lövi a gólokat, az a lényeg, hogy nyertünk. Az elsőnél Loncartól kaptam a passzt, valahogy ráfordultam és bement, a másodiknál már nagyon fáradt voltam, ezért lőttem rá távolról. [Engedjék el Francket pezsgőzni – Csercseszov]. Nem volt könnyű meccs egyáltalán.

Franck Boli

A védekezésünket megszerveztük, de nem volt igazi helyzetünk és a Fradi teljesen megérdemelten nyert. Három-négy játékosunk sérülésből jött vissza, sakkoztunk az összeállítással, sajnos nem tudtuk a felvenni versenyt ma a Fradival. Az MTK-val valóban tárgyaltam, de még nem írtuk alá a szerződést.

Bognár György