A Fradi-család új tagját ismerhetitek meg, aki azon lesz, hogy élményt, boldogságot adjon.

Ő Flóri, a távolról vezérelhető új Fradi-családtag – a klub legújabb programja mindazoknak, akik kényszerűségből személyesen nem lehetnek jelen a Fradi életében…

Flóri nemsokára folyamatosan azon lesz, hogy élményt, boldogságot adjon. Elsősorban azoknak a gyerekeknek, akiknek nincs lehetőségük a Fradi meccseire, edzéseire, stadionjába, múzeumába ellátogatniuk, de Flóri kameráinak segítségével akár sok száz kilométer távolságból, betegágyukon ülve is bebarangolhatják a felsoroltak bármelyikét. Flóri hagyja, hogy vezessék, akárhonnan, akármilyen távolról is, ő arra halad, amerre vezérlik. Egy laptop, egy segítőkész stáb és már indulhat a távolból is a kalandozás.

Az FTC a több mint 100 európai sportklubot tömörítő szervezet, az EFDN tagjaként jutott hozzá a lehetőséghez, hogy első közép-európai klubként megvásárolhassa ezt a hangot és képet befogadó, közvetítő telekommunikációs eszközt. A program állandó képviselőjének Leandrót kérte fel a klub. Sokszoros bajnok labdarúgónk lesz a kis robot gondviselője, amikor ideje engedi, akkor kísérője. Flóri nem csak mozogni tud, hanem jó minőségben képet és hangot is képes közvetíteni. Az irányításához szükséges laptopot minden esetben a kiválasztott beteg gyermek kezelheti, természetesen a klub munkatársainak segítségével.

Flóri egy mosolygyár, aki ott segít, ahol egy ember már a legjobb szándéka ellenére sem tudna. Ahol Flóri feltűnik, ha bárhol, bármikor is meglátjuk, mi, fradisták biztosak lehetünk abban, hogy éppen valakinek élményt közvetít. A robot program szervesen illeszkedik az FTC társadalmi felelősségvállalási tevékenységébe. Flóri egyben a klub hivatalos és egyetlen sportalapítványának, az Albert Alapítványnak is a jószolgálati nagykövete. A programban résztvevő gyermekeket a klub választja ki és veszi fel velük, hozzátartozóikkal, valamint a kórházakkal és oktatási intézményekkel a kapcsolatot.

Ezt tudja Flóri, a mosolygyár

Típus: Awabot BeamPro
Működési élettartam töltés nélkül: 8 óra
Súly: 50 kg
Sebesség: 5 km/h
Magasság: 158 cm
Talapzat hosszúsága: 66 cm
Talapzat szélessége: 50,8 cm
LCD Monitor mérete: 17″
6 mikrofonnal, kétsávos vezeték nélküli rádióval rendelkezik.
2 széleslátószögű HDR kamerával rendelkezik, 3x-os zoommal.
Alumínium-vas kiképzés a biztos és biztonságos stabilitásért.
Megfelelő internetelérés esetén a világon bárhonnan navigálható, a BeamPro App segítségével.

Fradi.hu