Az elmúlt években a Soroksárt irányító fradista sportigazgató lesz Egerszegen. Sok sikert, Attila!

A ZTE elnöke keresett meg, hogy lennék-e az ő csapatánál sportigazgató – kezdte Dragóner Attila. – Akkor azt mondtam, hogy nagyon sokat köszönhetek a Ferencvárosnak, így gondolkodási időt kértem. Átbeszéltem ezt az ajánlatot a klub vezetőségével, és végül igent mondtam. Mindenki tudja, hogy mit jelent nekem a Ferencváros, rengeteg érzelem és emlék köt ide. Azt a szenvedélyt és azt a szeretetet, amit a szurkolóktól kaptam, soha nem fogom elfelejteni. Ezzel a lépéssel egy új fejezet kezdődik az életemben. Most bizonyíthatok, és megmutathatom minden tapasztalatomat, amit az elmúlt 10 év során az FTC utánpótlásában és a Soroksár sportigazgatójaként szereztem. Szívvel és lélekkel dolgoztunk mind a Fradinál, mind a Soroksárnál, ahol úgy gondolom, kihoztuk magunkból a maximumot. Hogy a jövőben visszatérek-e a Ferencvároshoz? Az élet a legnagyobb rendező – nyilatkozta korábbi kétszeres magyar bajnok védőnk a FradiMédiának.

A soroksári munkát a bajnokság végéig folytatom, addig is segítek az ott dolgozó kollégáknak az átállásban, majd június elsejétől kezdem hivatalosan a zalaegerszegi munkát.

Korábbi játékosunk mellett az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál nyilatkozott Dragóner Attila zalaegerszegi szerepvállalásáról.

Dragi egy megalkuvást nem tűrő játékos volt, aki mindig úgy ment ki a pályára, hogy csak a győzelem lebegett a szeme előtt. Sose fogom elfelejteni az utolsó meccsét, amikor góllal sikerült búcsúznia játékospályafutásától. Biztos vagyok benne, hogy az új szerepkörében is a maximumot fogja nyújtani, és ez lesz sikere záloga. Nagyon jó barátom, örülök neki, hogy az első osztályban is bemutatkozhat sportvezetőként. Ez nagy büszkeség, hiszen nem csak a játékosaink kelendőek más sportkluboknál, hanem azok a sportvezetők is, akik a Ferencvárosban tanulták meg a szakmát. Nagyon sok sikert kívánok neki!

Dragóner Attilának további sok sikert kívánunk karrierje új fejezetéhez!

Amióta megüresedett a poszt, azóta egy ilyen karaktert kerestem. Dragóner Attila mindenben megfelel azoknak a szakmai és emberi kvalitásoknak, amit elképzeltem erre a posztra. Attilától azt várom, hogy az utánpótlástól a felnőtt csapatig összefogja a szakmai feladatokat, és hogy még gördülékenyebb és szervezettebb legyen a munka a klubnál. Emellett természetesen irányvonalat is kell szabnia. – nyilatkozta Végh Gábor, a ZTE elnöke.

(fradi.hu, ztefc.hu)