Délután hazai pályán folytatódik a bajnokság.

Női labdarúgás, NBI, alapszakasz, 17. forduló
Kocsis-sporttelep, 14.00: Ferencváros – Felcsút

A Váli-völgyi csapat a 6. helyen áll a bajnokságban, 22 ponttal lemaradva mögöttünk.

Akadémiánk ezúttal a Győrladamér KSE képviselőivel írt alá partneri megállapodást.

A Győrladamér KSE (Ladaméri Sasfészek) utánpótlás-vezetője, Szabó Tibor nagyon nagy tapasztalattal rendelkezik. A Gyirmót SE utánpótlását 2003-ban ő alapította meg saját egyesületével, valamint a Győri ETO FC női szakágának Bozsik-programos utánpótlását is ő maga hozta létre 2018-ban. Tizenkét évvel ezelőtt az MLSZ kinevezte a győri ovis intézményi program körzeti vezetőjének is, amit 2017-ben a szövetség külön elismeréssel jutalmazott. A Győrladamér leány részlegén 33 igazolt játékossal dolgozik hétről-hétre, és számuk hónapról hónapra növekszik.

A Ferencvárost a szerződés aláírásakor Berla Attila, a női akadémia operatív igazgatója (képünkön jobbra), valamint a Talent csoport vezetője, Lázár Pál (képünkön balra), míg a Győrladamér KSE (Ladaméri Sasfészek) egyesületét a már említett Szabó Tibor (képünkön középen) képviselte.

Berla Attila így nyilatkozott a szerződés aláírását követően:

Szabó Tibor személyében egy nagyon jó gondolkodású embert ismertünk meg. Az utánpótlásban szerzett tapasztalatai mellett önmagáért beszél az, hogy rövid idő alatt nagyon sok kislány választotta a Ladaméri Sasfészek csapatát, és ez a szám egyre csak nő. Természetesen nagyon jó közös irányvonal mindenki számára, hogy ezen lányok közül, akik nagyobb potenciállal rendelkeznek, később lehetőségük lesz a Ferencváros korosztályos csapataihoz csatlakozni. Valamint egy másik célunk, hogy minden olyan leány labdarúgó Nyugat-Magyarországon, akiknek fradista vér csörgedezik az ereiben, az egyesületünkbe tudjon igazolni. Bízunk abban, hogy Szabó Tibor, aki nagyon jól ismeri ezt a régiót, hozzásegít minket ezen céljaink eléréséhez is.

Fradi.hu