A kötelező a legnehezebb, ez ismét bebizonyosodott, de a jutalom sem maradt el, felléptünk csoportunk második helyére és már biztosan ott leszünk Belgrádban.

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, csoportkör, A-csoport, 13. forduló
Ferencváros 13-12 Radnicki Kragujevac
Negyedek: 4-4, 3-4, 2-2, 4-2
Gólok: Vámos 5, Merkulov 3, Jansik 2, Varga 2, Molnár 1

Beszámoló: Fradi.hu

Molnár Erik

Ekkor téttel bíró meccset talán a Magyar Kupa döntőjében játszottam, most szinte végig vesztére álltunk, de a végén némi szerencsével sikerült fordítanunk. Azért edz minden nap az ember, hogy ilyen meccseket játsszon és ilyen tétért menjen a küzdelem. A nyolcas döntő nemcsak egy fiatal játékosnak, hanem a rutinos vízilabdázóknak is hatalmas öröm. Jól éreztem magam a vízben, bár voltak hibáim, de velem együtt mindenki mindent megtett a győzelemért.

Vámos Márton

A kezdeti fegyelmezetlenségeket ki tudtuk küszöbölni az utolsó negyedben, emellett a jó edzettségi állapotnak és a megfelelő koncentrációnak tulajdonítom, hogy fordítottunk. Nem volt egyszerű meccs, nagyon jó csapat a Radnicski, tipikus szerb együttes, mindig nehéz ellene játszani, ráadásul látszott, hogy készült belőlünk. Nagyon örülök, hogy bent vagyunk a nyolcas döntőben, de még tennénk egy lépést, hogy a második vagy a harmadik helyen zárjuk a csoportot.

Varga Zsolt

Más pszichés háttérrel jött a két csapat erre a meccsre, a Radnicskinek nem volt veszítenivalója, bennünk pedig az elmúlt két mérkőzés után kissé túlzott magabiztosság volt, mert azokon minden jól ment – hát, ezúttal nem ment jól. Az ellenfélnek minden bejött, ettől még feszültebbek lettünk, de taktikát váltottunk védekezésben és támadásban is, ennek lett az eredménye a fordítás – meg a játékosok klasszisteljesítményének, mert nekik kellett belőni a helyzeteket.

Bővebben: NSO, VLV