Akit félretájékoztatott a bajnoki éremátadás körülményeiről – közlemény.

Az FTC-Telekom magyar bajnok férfi jégkorongcsapata a sajtóban megjelentekkel ellentétben képviselőjén keresztül kifejezetten kérte, hogy legkésőbb a hétfői napon elvihessék az érmeket a Magyar Jégkorong Szövetség irodájából. Téves tehát az az állítás, mely szerint a szövetség méltatlan módon juttatta volna el a szakosztályhoz az érmeket és a serleget.

A Ferencvárosi Torna Club vezetése a történtek kivizsgálása során arra a megállapításra jutott, hogy az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztály képviseletében Pap Gábor ügyvezető, valamint dr. Kardos Angelika csapatvezető félretájékoztatták az FTC vezetését az érmek átadásának körülményeivel kapcsolatban, így fordulhatott elő, hogy a klub vezetése ilyen tartalmú nyilatkozatokat tett. Mindkét érintett elismerte a történteket, elnézést kértek a klub vezetésétől, és felajánlották lemondásukat minden, az FTC-Telekom Jégkorong Szakosztálynál betöltött tisztségükről.

A Ferencvárosi Torna Club ezúton kér elnézést a Magyar Jégkorong Szövetségtől, a média félretájékoztatott képviselőitől és a szurkolóktól, a magyar jégkorongos közvéleménytől a történtekért.

Fradi.hu