A debreceniek játékosa szerint kijött a két csapat közti különbség.

A lefújást követően a hajdúságiak csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs értékelt az M4 Sportnak.

Nem leptek meg minket, tudtuk, hogy hazai pályán szeretnének dominálni. Minőségi játékosokról beszélünk, az utóbbi időben azt az arcát mutatta a Fradi, hogy kezdenek összeállni. Ettől függetlenül kezdhettünk volna kicsit bátrabban. 1-0-nál a lábunkban maradt az egyenlítés, az egy óriási lehetőség volt, a Fradi-pályán nem szabad ilyen helyzetet kihagyni. Ennek ellenére nem mondom azt, hogy sok maradt a meccsben, de azért sajnálhatjuk, hogy ilyen lehetőségeket el tudtunk puskázni, mert akkor biztosan más meccs lett volna belőle, de sajnos most ennyi volt a két csapat között.

Dzsudzsák megjegyezte, a második félidőben próbálták stabilabbá tenni a védekezést, plusz egy játékost visszaállítottak a középpályára védekezni, hogy ne fusson át rajtuk a Fradi, mert a csapatkapitány szerint az első félidőben emberelőnyben voltak a hazaiak a középpályán és emiatt tolódtak és nem tudtak kiérni a szélre.

Nem mondom azt, hogy a második félidőben ez teljesen sikerült, de a Fradi is kicsit visszavett. Ebben a meccsben ennyi volt, kijött abszolút a minőségbeli különbség – folytatta Dzsudzsák, majd arra is kitért, hogy a lecserélésénél a Fradi-tábor előtt kellett elsétálnia az oldalvonal mellett. – Az sokkal nehezebb volt, hogy kikaptunk 3-0-ra. Sajnáltam, hogy nem a másik oldalt tudtam lejönni, mert hálával és köszönettel tartozunk a szurkolóinknak, hogy ennyien elkísértek minket és biztattak a végéig. Az, hogy a Fradi-tábor előtt kellett elsétálnom, az este megbélyegzése volt, de nem baj, bírom ezt.

Dzsudzsáknak felvetették azt is, hogy lecserélése után elsétált a Fradi-kispad előtt és kezet fogott Sztanyiszlav Csercseszov vezetőedzővel, akivel korábban dolgoztak együtt.

Nagyon jó kapcsolat maradt meg Csercseszov és köztem, több évet töltöttünk el egymással, sikeres évek vannak a hátunk mögött, jó volt egymást látni – zárta a Loki középpályása.

M4 Sport / Csakfoci