Sajtóhírek szerint vezetőként folytathatja majd Szerbiában.

A Kicker azt állítja, Marko Marin, a Ferencváros légiósa a német lapnak megerősítette azokat a korábbi sajtóhíreket, mely szerint a szezon végén befejezi pályafutását, illetve azt is – erről a napokban a szerb Mozzartsport írt -, hogy a futballista visszatér korábbi klubjához, a Crvena zvezdához, amelyet immáron új szerepkörben erősít majd.

Az átigazolásokért fog felelni

Ezek alapján Marin technikai igazgatóként a játékosmegfigyelésért és az igazolásokért felel majd Belgrádban, és abban is szerepe lesz, hogy a fiatalokat hogyan építik be a szerb sztárklub első csapatába.

Marin számára nem lesz ismeretlen a szerb főváros, hiszen 2018 és 2020 között már erősítette a Zvezdát, amellyel bajnokságot is nyert.

Az összesen 32-szeres bajnok, egyszeres BEK-győztes Crvena a bajnokság címvédője, jelenleg is vezeti a Szuperligát, igaz, fő riválisának, a Partizannak ugyanannyi (72) pontja van. Ebben az idényben az Európa Liga csoportkörében szerepelt, tovább is jutott onnan, ám az egyenes kieséses szakaszban a Rangers búcsúztatta.

Marin nem vált húzóemberré a Fradiban

A világbajnoki bronzérmes Marko Marin 2021 szeptemberében érkezett az FTC-hez, a bajnokságban 13 mérkőzésen játszott – hétszer kezdett, hatszor becserélték -, egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott, így nem vált a zsinórban három bajnoki címet szerzett Ferencváros alapemberévé.

A hírek szerint a játékosnak volt a szerződésében egy egyéves hosszabbítás lehetősége, ám ő a visszavonulás mellett döntött.

Csakfoci