A jótékonysági aukciót a Kárpát-medencei Egyetemek Kupája szervezi, amelyhez clubunk is csatlakozott.

A BEAC által szervezett XIII. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján sem maradhatott el a szokásos jótékonysági sportszer-, és adománygyűjtés, ezúttal a Tiszaújlaki 2. számú Széchenyi István Középiskola diákjai számára gyűjtöttek felajánlásokat a szervezők. A jótékonysági felhíváshoz idén is fővédnökként csatlakozott Kövér László, az Országgyűlés elnöke, valamint a KEK sportszakmai partnere, a Ferencvárosi Torna Club is, akik számos értékes relikviát ajánlottak fel jótékonysági árverésre. A befolyt összeget pedig az iskola javára ajánlják fel a KEK szervezői.

A Ferencvárosi Torna Club egy limitált példányszámú, exkluzív Fradi-porcelánkészlet mellett, egy-egy dedikált kézi-, és focilabdát is árverésre ajánlott fel a jótékonysági program részeként.

A focilabdát az idei szezonban Európa Liga-csoportkörös Ferencváros labdarúgói dedikálták: Bogdán Ádám, Botka Endre, Pászka Lóránd, Sigér Dávid, José Marcos Marquinhos, Kristoffer Zachariassen, Fortune Bassey, illetve Henry Wingo aláírása is szerepel a labdán.

A kézilabdát a Fradi BL-ben szereplő női kézilabda csapatának teljes kerete ellátta kézjegyével!

Az exkluzív Fradi-porcelánkészlet darabjainak aranyozása kézzel történik, 21 karátos arany felhasználásával, így a gyönyörű készlet a Hollóházi Exclusive családba sorolható, amelyet arany márkajelzéssel is jegyeznek a termék alján.

KEK Budapest