EB-selejtezőt játszik az U21-es válogatott. Hajrá, magyarok! A korosztályos nemzeti csapatban clubunkat a Vasasnál kölcsönben szereplő Iyinbor Patrick képviseli.

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Gera Zoltán

Hosszú volt a négyhónapos szünet, sok minden történt a játékosok életében, mióta utoljára a válogatottban jártak. Voltak, akik előreléptek ebben az időszakban, míg mások kevesebb sikerrel próbáltak előrébb jutni a karrierjükben, és jelenleg kevesebbet játéklehetőséget kapnak, mint ősszel. Az előttünk álló mérkőzésekre meghívtunk néhány új játékost is, ők mindannyian jó teljesítményt nyújtottak az elmúlt hónapokban, kiérdemelték a meghívót, kíváncsian várom, milyen teljesítményre lesznek képesek a válogatottban. Két teljesen más jellegű mérkőzés vár ránk, San Marino ellen hazai pályán kötelező a siker, a lengyelek viszont nagyon erősek, idegenben roppant nehéz meccs vár ránk. A döntetlennel végződő hazai selejtezőnk jó kiindulási pont lehet ellenük, de a szegedinél is jobb teljesítményt kell nyújtanunk ahhoz, hogy pozitív eredményt érjünk el Lengyelországban.

MLSZ