A Dzurják-csapat legyőzte a fináncokat.

Öregfiúk labdarúgó csapatunk 4-1-es győzelmet aratott, ezzel továbbra is versenyben van a bajnoki címért. Nagyszerűen indult a mérkőzés együttesünk számára, ugyanis a tizedik percben Bubcsó egy szemfüles labdaszerzés után lőtt a hazaiak kapujába (0-1). Pillanatokkal később egy védelmi rövidzárlat után egyenlített a Pénzügyőr (1-1). Csapatunk támadásban maradt, sorra vezette a veszélyesebbnél veszélyesebb helyzeteket, mígnem egyszer Józsi ugratta ki Jordákit, aki a bal alsóba lőtt (1-2). Alig tíz perccel később megismétlődött az előző forgatókönyv, Józsi remek kiugratása után Jordáki lefutotta védőjét, majd a bal alsóba lőtt (1-3), így 3-1-es vezetéssel vonultunk a szünetre.

A szünet után is támadásban maradtunk, ám legnagyobb helyzeteinket nem sikerült gólra váltanunk, ráadásul Bubcsó megsérült, akinek a helyét Vén vette át. A megannyi kimaradt ziccer után Lazic vette észre, hogy a hazaiak kapusa a tizenhatos vonalánál helyezkedik, a zseniálisan felismert helyzetet pedig egy nagyszerű, 30 méteres góllal koronázta meg (1-4). A hajrában is megvoltak a helyzeteink, de újabb gól már nem született, így 4-1-es győzelmet arattunk, aminek köszönhetően továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért.

Öregfiúk labdarúgó csapatunk legközelebb március 28-án, hétfőn 20.00-tól a Szigetszentmiklós ellen lép pályára az FTC-MVM Népligeti Sportközpontban.

A lefújást követően Thomas Sowunmi értékelt: – Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, de ezekből nagyon sokat elpuskáztunk, azonban van okunk az örömre, hiszen győztünk. Nem sokat játszott még együtt ez a csapat, legalábbis én velük, így szokunk kell még egymást, de meccsről meccsre javulunk.

Férfi labdarúgás, öregfiúk, 13. forduló
Pénzügyőr SE 1-4 (1-3) Ferencváros
Gólok: Jordáki 2, Bubcsó, Lazic

Szabó – Ujfalusi, Marco, Szekeres, Fehér – Lazic, Józsi, Völgyi (Zsolnai, 65.), Bubcsó (Vén, 50.) – Jordáki (Takács, 65.), Sowunmi

Fradi.hu