Elitkörös EB-selejtezőt játszik az U19-es válogatott. Hajrá, magyarok! A korosztályos nemzeti csapatban clubunkat Gera Zalán képviseli.

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Az elitkörös torna tétje óriási, hiszen tornagyőzelem esetén bejuthatunk Európa nyolc legjobb csapata közé, ami az aktuális ellenfelektől függetlenül hatalmas bravúr lenne egy magyar U19-es válogatottól – nyilatkozta Tímár Krisztián. – Az elitkörben már minden csapat nagyon erős, ráadásul egy rendkívül kiegyensúlyozott csoportba kerültünk. Akár egyetlen gyengébb meccs is a továbbjutásába kerülhet bármelyik válogatottnak, ezért kulcsfontosságú, hogy végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsunk a tornán. Úgy érzem, a török, az izraeli és a magyar válogatott között szinte semmilyen különbség nincs a csapatok erősségét tekintve, kizárólag az aktuális forma, a pillanatnyi teljesítmény, és a játékosok sikeréhsége, motiváltsága fogja eldönteni az eredményeket a pályán. Az eddigiekben a legnagyobb erényünk az volt, hogy minden ellenfelünkre sikerült ráerőltetnünk az akartunkat: letámadásra építő, kezdeményező, megalkuvást nélküli támadófutballt játszottunk még a legerősebb riválisok ellen is. Abban bízom, hogy ezt az erősségünket az elitkörös mérkőzéseken is ki tudjuk domborítani.

MLSZ