Az első csapat mellett számos korosztályos válogatottba is adunk játékosokat a jövő héten induló válogatott szünetben.

Mint ismert, Dibusz Dénes, Botka Endre, Vécsei Bálint a magyar válogatottal Szerbia és Észak-Írország ellen játszhat. Patrick Iyinbor az U21-es válogatottal San Marino és Lengyelország ellen szerepelhet. A március végi EB-selejtezőkön az U17-es korosztály keretének tagja Kokovai Csongor, Almássy Levente, Tóth Alex, Lisztes Krisztián és Gágyor Domán, míg az U19-es keretben Nagy Olivér, Gera Zalán és a tavasszal már öt NBII-es gólnál járó Redzic Damir kapott helyett.

Marokkó válogatott keretébe Vahid Halilhodzic mindkét Mmaee-testvért, Samyt és Ryant is meghívta. Március 25-én Kinshasában játsszák a Kongó elleni VB-selejtező párharc első meccsét, a visszavágóra 29-én, Casablancában kerül sor. A Laidounival felálló Tunézia Mali ellen selejtezik, szintén 25-én és 29-én.

Miha Blazicra Horvátország és Katar vár, miután behívták a szlovén nemzeti csapatba. A Willy Sagnol edzette grúz válogatott keretébe bekerült Lasa Dvali, március 25-én a Civiccel és Kovaceviccsel felálló bosnyákokkal mérkőznek meg. Eldarék 29-én Luxemburg ellen játszanak, míg Dvali a Granadába távozott Myrtóval találkozhat ezen a napon, Tiranában. Gavrityra és a szerb U21-es válogatottra 24-én Macedónia, 29-én Örményország vár.

A többiekre, mint már arról beszámoltunk, a Mezőkövesd elleni bajnoki után néhány nap pihenő és a szegedi jótékonysági találkozó vár.