Görög sajtóhírek szerint már csak az aláírás hiányzik a szerződésről.

Egy görög szaklap írta meg a szenzációs átigazolási hírt, bár azt is közli, hogy a szerződéskötés még nem történt meg. Vámost hosszú évek óta csábítja a görög élcsapat, amely mostanában nagyon megerősödött, ott játszik Bijac, Buslje, Filipovics, Funtulisz, a csapat helye biztosnak tűnik az idei BLF8-ban.

A görög Aquafeed24 szaklap csütörtökön tette közzé, hogy küszöbön áll Vámos Márton Olympiakoszhoz igazolása. A sorokból az olvasható ki, hogy kétéves megállapodásról lenne szó, amit ugyan Vámos még nem írt alá, de a cikk szerint a magyar fiú már bejelentette játékostársainak a Fradiban, hogy az Olympiakoszban folytatja.

Vámost az Aquafeed 24 a világ egyik legjobb játékosaként mutatja be, mint írják, az 1992-es születésű karizmatikus sportoló “a magyar mentalitás autentikus terméke”, Varga Dénes mögött jelenleg a Fradi második számú vezéregyénisége, kulcsfontosságú, pótolhatatlan tagja a magyar válogatottnak. Két olimpián szerepelt, s ez lesz az első külföldi szerződése, eddig a KSI-ban, a Vasasban, a Szolnokban és az FTC-ben játszott. A cikkíró szerint Vámos bármilyen távolságból gólveszélyes, mert a lövései “halálos erejűek”. A lap cikke azt sejteti, hogy a görög élklubnál további sztárigazolások is várhatók.

A vlv természetesen megpróbált hivatalos megerősítéshez jutni itthon, de az FTC jelezte: a szezon végéig semmilyen átigazolási információt nem kíván kommentálni. Mint tudjuk, a játékosoknak engedély kell a klubjuktól ahhoz, hogy nyilatkozzanak, ezért Marci megszólaltatására kísérletet sem teszünk.

Aquafeed24 / VLV