Szurkolói információk a mai derbire.

Az Újpest-FTC találkozót a drukkerek gyalogos felvonulása előzi meg délután 17.00 órától, amely Újpest Városkaputól indul majd. A helyszínre utazáshoz a szurkolóink igénybe vehetik az FTC által rendelt nyolc BKK külön buszt, amelyek a mérkőzés napján a Groupama Aréna IV-es kapujától indulnak 16.00 és 16.30 óra között tízpercenként Újpest Városkapuhoz. A gyalogos vonulás időtartama nagyjából 45-60 perc lesz a Szusza Ferenc Stadion vendégkapujáig.

Vonulás nélküli utazás közvetlen a stadionig

Aki nem kíván részt venni a gyalogos vonuláson, az is eljuthat a mérkőzésre az FTC által bérelt külön buszokkal, amelyek szintén a Groupama Aréna IV-es kapujától, az Albert Flórián útról indulnak 18.00-18.30 óra között. Valamint a szurkolók igényeinek kielégítése érdekében a szokott helyszínről, a Pólus Center parkolójától is indul egy busz, itt a gyülekező 17.45-18.00 óra között lesz, a busz pedig 18.00-kor indul a stadionhoz.

A derbit követően a szurkolókat külön buszok szállítják vissza a Groupama Arénához, illetve a Pólus Centerhez. Az első jármű a Pólus Centerhez viszi a szurkolókat, a többi a Groupama Arénához szállítja a drukkereket.

Kérünk minden szurkolót, hogy a mérkőzést megelőzően az Albert Flórián úton gyülekezzenek. A szurkolók kiszolgálása érdekében a Groupama Aréna kávézója büféként üzemel, valamint a szurkolók a IV-es szektor alatt lévő WC-ket is tudják használni. Kérünk mindenkit, hogy a Groupama Aréna tisztasága érdekében, illetve egészségügyi okokból a rendelkezésre álló WC-ket használják.

A Groupama Arénához személygépkocsikkal érkező szurkolók ajánlott parkolási területei: Albert Flórián utca, Vágóhíd utca, Lurdy Ház parkoló, Szent István Kórház előtti parkoló.

Bővebben: Fradi.hu, a lila-fehérek tájékoztatója: ujpestidozsa.hu