Aissáék ma Burkina Fasóval csapnak össze az Afrika-kupa negyeddöntőjében.

– Mind a négy találkozón pályára léptél és ha ideszámoljuk a világbajnoki selejtezőket is, nyugodtan mondhatjuk, hogy már alapembernek számítasz. Mit kért tőled a szövetségi kapitány a torna előtt?
– Köszönöm a kedves szavakat, de én nem így gondolom. Minden nap keményen dolgozom azért, hogy a pályán, a mérkőzéseken a legjobban teljesítsek és minél hatékonyabban segítsem a csapatot. A szövetségi kapitány is ezt kérte tőlem. Adjak bele mindent a pályán, legyek határozott, soha ne adjam fel és mindig a csapatért küzdjek.

– A következő ellenfeletek Burkina Faso lesz a negyeddöntőben január 29-én, szombaton 20 órától. Milyen mérkőzésre számítasz?
– A korábbiakhoz hasonlóan rendkívül nehéz csatára. Közhelynek hangzik, de tényleg csak a saját játékunkra kell fókuszálnunk, koncentráltan, higgadtan kell futballoznunk. A legjobb teljesítményünket kell mutatnunk, mindent ki kell adnunk magunkból.

– Mmaee testvérek vs. Laidouni. Micsoda Fradi-finálé lenne! Összejöhet?
– Ne is mond! Az maga lenne a megvalósult álom. Ha minden jól alakul, akkor a döntőig még van hátra két roppant kemény találkozó. Két meccs, de milyen hosszú az út… Ettől függetlenül nagyon remélem és bízom benne, hogy Ryannel és Samyvel összefutunk a döntőben. Nekik is sok sikert kívánok!

A teljes beszélgetés: Fradi.hu