Korábban már szerepelt fiókcsapatunkban is.

Németh Hanna a Fradi korábbi fiókcsapatában, a Kóka FNLA együttesében nevelkedett. Tanulmányait a középiskola után Amerikában folytatta, ahol az egyetem csapatában, az Indiana University Athletics-ben játszott. A 2021-es idényben mind a 18 mérkőzésen pályára lépett a Hoosiers színeiben.

Egyetemi évei végén kiberbiztonsági mesterdiplomát szerzett, majd nagy célokkal költözött vissza Magyarországra. Az Amerikából hazatért játékos korábban hét alkalommal szerepelt a női válogatottban, és tervei között szerepel, hogy újra tagja legyen a nemzeti csapatnak.

Örülünk, hogy egy olyan rutinos játékost tudtunk igazolni, aki már külföldön is értékes tapasztalatokat szerzett, ráadásul a magyar válogatottban is bemutatkozott. Profi a mentalitása, folyamatosan a legjobb teljesítményt akarja nyújtani. Többször edzett már velünk, amikor Amerikában szünet volt, így nem új közegbe érkezik. Mi már ismerjük őt, és ő is minket. Tudjuk, hogy mindenképpen a csapat hasznára válik majd – mondta együttesünk játékos-edzője, Vágó Fanny.

Fradi.hu