Új játékosunk egy korábbi, december eleji nyilatkozata.

Néha végzek különedzést néhány társammal, szeretem gyakorolni az egy-az-egyes helyzeteket, amelyeket a meccseken is keresem. Ezentúl sok időt töltök az edzőteremben, ami jót tesz csatárként. Szerintem elég jó vagyok az egy-az-egyekben, de mindenképp szeretnék javulni a helyzetkihasználásban. Sok helyzetet kihagytam az elmúlt meccseken, lehetne több gólom.

Nem foglalkozom azzal, hogy mit írnak rólam, persze szembejön néhány írás a közösségi médiában. Jól esnek a dicséretek, de nem ezzel foglalkozom, hanem a teljesítményemre koncentrálok.

A cseh bajnokság ideális az afrikai játékosoknak. Ha a cseh bajnokságban megállja az ember a helyét, akkor bárhol képes erre. Nagyon erős és fizikálisan is megterhelő sorozat.

Játszani akarok, jól teljesíteni és gólokat szerezni, de persze a csapat az első… Sok jó bajnokság van, de a legfontosabb az, hogy játsszak és jól teljesítsek. Az álmom az, hogy szerepeljek a nigériai válogatottban. Tudom, hogy lehetséges ez, ha elég keményen dolgozom. A jelenben élek, sok játékos túl korán kezd el fantáziálni a jövőről, az nem tesz jót. Ki kell zárni és a következő meccsre figyelni.

– Fortune Bassey