Az utánpótlásból és a Soroksárból többen is a nagycsapattal készülhetnek.

Klubunk egyik fő célja az utánpótlás-nevelésben, hogy profi, kiemelkedő szintű labdarúgókat biztosítson a klub felnőtt csapatának. Ezt szolgálja az is, hogy több utánpótlás-játékosunk ismét élvonalbeli női labdarúgóinkkal edzhetett.

A mindössze 14 éves Túróczy Anna egyike azoknak a fiataloknak, akik kiemelkedő tehetségüknek köszönhetően kiérdemelték, hogy részt vegyenek ezeken a tréningeken. A klub U17-es együttesében játszó középpályás eddig 12 meccsen 23 gólt lőtt, kiemelkedő vezére volt csapatának. Kapus poszton is büszkélkedhetünk játékosokkal, többet között Ascher Dórával, aki a Pilisvörösvári UFC csapatától érkezett klubunkhoz, de már 15 évesen a felnőttekkel készülhet.

Ott Eszter, Molnár Adelina, Nagy Viktória és Barti Luca személyében a Soroksár együttesétől is érkeztek játékosok, akiknek szintén kilenc hetük van arra, hogy bizonyítsanak Vágó Fannynak és stábjának. Vezetőedzőnk nem titkolt célja, hogy minél több fiatal mutatkozhasson be az NB I-ben és a magyar válogatottban egyaránt.

Fradi.hu