Fenyves Balázs nem büszkélkedik a produkcióval, de nem is szégyelli. Az Egri hírek érte utol hősünket.

– Megkérdeztük Balázst, lesz-e ilyen máskor is.
– Hát, ha előre megyünk, nem hátra, akkor biztosan… Egyébként teljesen spontán akció volt. Egy házibuliból mentünk ki a térre, s ha már ott voltunk, én szerettem volna trombitát, maszkot venni. Aztán a többiek közelebb mentek a színpadhoz, követtem őket, és láttam, hogy élőben kapcsolják az M1 tudósítóját.

– Aztán minden jött magától?
– A „buli feeling” így adta… Jól sült el, nem sokat gondolkodtam, hogy milyen „üzenettel” szálljak be a közvetítésbe, valahogy azonnal az új kampányszlogen ugrott be. – Magyarország előre megy, nem hátra! – A Fradi szurkolói oldalán is fent vagyok már a produkciómmal, magam is nagy Ferencváros drukker vagyok, van kapcsolatunk. Nem mondom, hogy büszke vagyok erre az akcióra, de nem is szégyellem, hiszen semmi problémásat nem tettem, egyszerűen csak hangulatban voltunk.

– Kapcsolás után a tévések kifejezték „örömüket”?
– Nem úgy tűnt, mintha nagyon átjött volna a produkció, de hát magam is a médiában tevékenykedek, tudom, hogy ezek a spontán pillanatok beleférnek, ha nincs benne semmi alpári. Rengeteg üzenetet kapok azóta is, azt sajnálom, hogy a tv-s kisasszony nem kóstolta meg az italt, amivel kínáltam. Meg volt illetődve.

forrás: egrihirek.hu