Holnap, a Honvéd elleni bajnoki előtt – a fa alá elhelyezett ajándékok pedig jótékonysági célt szolgálnak majd.

Az ünnep közeledtével úgy gondoltuk, hogy az utolsó hazai mérkőzésünkön a Groupama Arénában is megidézzük a karácsony varázsát, éppen ezért szentélyünk felszíni parkolójában, a Fradi Kamion mellett egy nagyméretű karácsonyfa kerül majd felállításra, hogy a Fradi-család közösen is ünnepelhessen.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a felszíni parkolóban talapzatba állított és stabilizált közös karácsonyfát szurkolóinkkal karöltve szeretnénk feldíszíteni. Éppen ezért szeretettel fogadjuk szurkolóink díszeit is, melyeket december 18-án, szombaton a Honvéd elleni mérkőzést megelőzően helyezhetnek fel a Fradi-család közös fájára.

Mindamellett hogy ünnepi hangulatot varázsolunk a stadionba, egy adománygyűjtést is szervezünk, melynek keretében gyermekeknek szánt játékokat, könyveket is elhelyezhetnek drukkereink. A jótékony célra felajánlott ajándékokat a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetbe, az MRE Bethesda Gyermekkórházba, és a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájára fogjuk eljuttatni.

Fradi.hu