A BL-meccsek közül érdekes módon nem azok kerültek be, amelyeken gólt szerzett.

Vác–Ferencváros 3–2
1994. április 23.

Akkoriban nagyon jó kis csapat volt a Vác, többször is felénk billent a mérleg nyelve. Meggyőződésem, hogy az akkori játékomnak és a Fradi ellen szerzett góloknak köszönhetően kerültem az Üllői útra. Dzurják Csöpi két gólt szerzett, én egyet: szöglet után Füle Anti kapufát fejelt, a kipattanót lőttem a kapuba.

Ferencváros–Újpest 2–0
1995. augusztus 14.

Ezen a meccsen mutatkoztam be a ferencvárosi közönségnek. Fantasztikus hangulatú derbit játszottunk. Értékesítettem a Zoran Kuntics lerántásáért megítélt tizenegyest. Érdekes, hogy miért én lettem kijelölve a büntető elvégzésére, mert Vácon sohasem rúgtam büntetőt. Nem tudom, de a lényeg, hogy berúgtam…

Ferencváros–Real Madrid 1–1
1995. november 1.

Bár gólt rúgtam a BL-győztes Ajaxnak, nekem sokkal szebb emlék a Real Madrid elleni gólpasszom Albert Flórinak. Ugyan nem a legsikeresebb korszakát élő Reallal találkoztunk, de így is sok világ­sztár volt a pályán, ennek ellenére több mint hetven percig vezettünk.

Azerbajdzsán–Magyarország 0–3
1996. november 10.

Bakuban negyvenezer ember előtt játszottunk világbajnoki selejtezőt. Dupláztam, előbb akciógólt szereztem tíz méterről, aztán tizenegyesből is betaláltam. Három nullára nyertünk, végül pótselejtezőt érő helyen zártunk a csoportban.

forrás: 442