Miután remek második félidős játékkal átléptünk a Vasason.

Férfi vízilabda, Magyar Kupa, Final4, elődöntő
Ferencváros 14–10 Vasas
Negyedek: 2–3, 4–2, 4–2, 4–2
Gólok: Pohl 3, Vámos 3, Damonte 2, Fekete 2, Merkulov 1, Molnár 1, Ubovic 1, Vigvári 1

A Szolnoki Dózsa (15-11-re győzték le az OSC-t) elleni finálét 14 órakor rendezik Sopronban, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Beszámoló: Fradi.hu
Teljes mérkőzés: MédiaKlikk

Pohl Zoltán és Varga Zsolt sajtótájékoztatója:

Varga Dénes

Én azt gondoltam, hogy kevesebb gól fog esni a meccsen mind a két oldalon. Erre is hívtam föl a csapatom figyelmét, hogy minden blokk, jó védekezés fel fog értékelődni, de hát nem így lett. Szerencsére tudtunk tizennégy gólt lőni, mert azért a tíz kapott kicsit sok. Bizonyos irányba haladunk, de inkább azt mondom, hogy hatékonyakká váltunk az utóbbi időben, ami nekem nagyon tetszik és pozitív csalódás, mert azt hittem, hogy nehezebb lesz bizonyos dolgokat végrehajtani vagy bizonyos dolgokban előre lépni. Nem akarom elkiabálni, mert ugye, most egy nagy sorozatterhelésben vagyunk, és eddig viszonylag jól jöttünk ki belőle, de a szombati, az egy meghatározó pillanata ennek az egész időszaknak. Remélem, hogy holnap is harmonikusan tudunk együttműködni a vízben.

Varga Zsolt

Az első két negyedben a Vasas diktálta az iramot, utána azonban átlendültünk a fáradtságon, és koncentráltan kezdtünk játszani. Stabilizálódott a támadójátékunk, kifejezetten jól működtek az emberelőnyös figuráink, és ahogyan a helyükre kerültek a blokkok, átvettük az irányítást. Különösen örülök annak, hogy nem hagytuk elolvadni az előnyt a végére, nagyon jól megoldottuk a végjátékot. Több játékosom először játszhat döntőben, rájuk is büszke vagyok.

Bővebben: NSO, VLV