A Kicker azzal számol, hogy a szombati kezdőcsapatból ketten maradnak: Palacios és Tabsoba. Charles Aranguizt és Karim Bellarabit a kezdőbe várják – azzal, hogy a korábbi sérülésük miatt nem játsszák végig a meccset. „Majd minden posztra van két remek játékosunk. Mindenki megkapja a lehetőséget majd a játékra. De azt is tudjuk, hogy nem mindenki tud még kilencven percet vállalni. Rájuk figyelni kell” – mondta Gerardo Seoane vezetőedző.

A német szaklap azzal számol, hogy csütörtökön a Lunyev – Retsos, Kossounou, Tapsoba, Sinkgraven – Aranguiz, Palacios – Bellarabi, Amiri, Paulinho – Alario kezdőcsapat lép majd pályára. Florian Wirtz, Patrik Schick, valamint a kapus Lukas Hradecky nem is utazik a csapattal, ahogy az eltiltott csapatkapitány Kerem Demirbay, a sérült Julian Baumgartlinger és Mitchel Bakker, valamint a nem regisztrált ex-manchesteri Fosu-Mensah sem.

Ez nem egyedi eset természetesen, az Espanyol például 2019-ben nyolc helyen változtatott csapatán (Diego Lopez kapus mellett Fernando Calero és Víctor Campuzano maradt a hétvégi kezdőből), mikor hozzánk érkezett.