Grúz hírek szerint felvetődött Pozsonyban hátvédünk leigazolása.

Csupán a Mezőkövesd elleni előző mérkőzésen játszott először a most futó NB I-es idényben a Ferencváros grúz válogatott védője, Lasha Dvali, aki ezt megelőzőn sérülés és egyéb okok miatt csak egy Magyar Kupa-meccsen és egy BL-selejezőn kapott lehetőséget Peter Stögertől.

A 26 éves játékos hetekkel ezelőtt épp hazája egyik lapjának mondta azt a jövőbeli terveiről, hogy úgy érzi, eljött az ideje egy új fejezetnek a pályafutásában és a téli átigazolási időszakban nagy eséllyel új csapathoz fog szerződni.

A grúz vbetnews.com ezúttal már konkrét együttest is említ a Fradi-játékos kapcsán, a portál ugyanis úgy tudja, hogy a pozsonyi Slovan januárban ajánlatot tehet érte. Honlapunk úgy értesült, hogy a Ferencvároshoz nem érkezett semmilyen megkeresés a Slovantól.

A Holman Dávidot is foglalkoztató szlovák csapat vezetőedzője, Vladimir Weiss korábban négy és fél éven keresztül dolgozott a grúz válogatott szövetségi kapitányaként, így nagyon jól ismerik egymást Dvalival. Az 56 éves szakembert májusban nevezték ki a Slovan élére, és ez idő alatt is már érkezett két grúz játékos a pozsonyiakhoz Jaba Kankava és Guram Kashia személyében.

forrás: csakfoci.hu