A női labdarúgó válogatott VB-selejtezőt játszik. Hajrá, magyarok!

A mérkőzést élőben nézheted az M4 Sport weboldalán is, ha külföldön vagy a határon túl vagy, ide kattintva találsz segítséget, hogyan cselezheted ki a régiózárat.

Margret Kratz csapatából hiányzik ezúttal a Skócia ellen megsérült Sipos Lilla, valamint szintén sérülés miatt elhagyta az edzőtábort Boros Kinga; Vachter Fanni pedig betegség miatt nem állhat a kapitány rendelkezésére. Az utolsó pillanatban az ETO-ban szereplő Vida Boglárka csatlakozott a kerethez.

Vida Boglárka nagyon jó teljesítményt mutatott a klubjában, az előző héten is láttam a bajnokságban és jó formában van, gólpasszokat ad és gólokat lő. Nagyon gyors játékos és van az önbizalma is. Szeretném a játékot a tapasztalt csapattagokra lapozni, de amikor változtatni kell, akkor a fiatalokra számítok, hiszen a jövőre gondolok és a következő évekre szeretnék egy erős csapatot építeni. Következő ellenfelünk tizenegy hellyel áll jobban, mint mi, ami nagy különbség. Ukrajna nagyon erős csapat, nagyon dinamikusak, energikusak és játékosai bátran vállalják az egy az egy elleni szituációkat. Nagyon nehéz dolgunk lesz, de nekik is vannak gyengeségeik, ahogy nekünk is vannak erősségeink. Egy érdekes, szoros mérkőzésre számítok – mondta a szövetségi kapitány.

Az ukrán csapatnál nemrég új szövetségi kapitányt nevezetek ki, Lluis Cotes, az FC Barcelona BL-győztes edzője kapta meg a pozíciót.

Egy edzőváltás után a játékosok bizonyítani akarnak az új szövetségi kapitánynak, de tíz nap alatt nem lehet sok változást végbe vinni. Nekünk csak magunkra és a saját játékunkra kell koncentrálnunk. Az összetartás napjaiban sokat edzettünk és mostanra tudjuk, mit akarunk játszani keddennyilatkozta Margret Kratz szövetségi kapitány.